Direktlänk till inlägg 25 januari 2009

Utmanad av...

Av Karina - 25 januari 2009 20:59

Johanna att ta den 4:e bilden i den 4:e fotomappen på datorn och berätta om den.

Här har ni den 4:e bilden dårå. Skall kanske tillägga att jag har GANSKA mycket onödiga bilder på min burk. Allt sparas direkt från kameran och sen när jag blir gammal och är hemma hela dagarna, då skall jag rensa :)



Här ser nu en t-shirt som jag gjorde till en klasskompis födelsedag. Jag köpte en textilpenna och textilfärg på Panduro och tog till den gamla beprövade metoden POTATISTRYCK.

Mmmm... Det blev några skrämmande gubbar av potatisarna :) Fick potäterna ligga en stund vert dom dessutom lite skrynkliga :)

Texten är på latin och säger: 'Fylld mage studerar ogärna'


Här följer bild nr 1, 2 och 3




En klasskompis till mig är intresserad av gamla skivspelare. Denne hittade vi på loppis och jag fotade den så han kunde se den. Fråga mig INTE varför kortet ligger kvar på datorn.


 


OCH här är denne fantastiskt intressanta skivspelaren från... just det.. fågelVY :)



Här är då Oscars t-shirt sett från ryggen.

Texten här är oxå latin och betyder: 'Allt som sägs på latin låter djupsinnigt'

-och visst är det sannt????


Så.

Nu är det väl min tur att utmana nån annan. Vet dock inte om nån läser detta... som inte redan fått en utmaning.

Men jag får väl testa:

Sarah

Hanna

Hello


/tant trassel

 
 
MissC

MissC

25 januari 2009 23:35

Coola t-shirts!!
Den sista vill jag ha ;) hehe

http://missc.bloggagratis.se

 
Ingen bild

karina

26 januari 2009 20:54

Det är samma t-shirt fast ryggen på den :)
Kram

 
Ingen bild

orcid

26 januari 2009 22:14

jag tycker du textar så jäkla snyggt! du måste lära mig det:) älskar latinska citat också låter precis som du sa att det stod i ett citat- djupsinnigt:)

 
Ingen bild

MissC

26 januari 2009 22:20

Jaa du textar super läckert!!! Kanske kan ha en kurs? ;) Jag vill åsså lära mig! :P

 
Ingen bild

karina

26 januari 2009 22:23

Va ni e söta. Kan tillägga att det var SKIT svårt att skriva på tröjan! Filtpennan fastnade i fibren i tröjan! Fick typ DUTTA varända bogstav!
Kram

 
Hello

Hello

29 januari 2009 13:31

Har du textat för hand??!! Supersnyggt!

Nu lägger jag ju inte upp den här typen av saker på min blogg, så du får leva i ovisshet om vad för skrutt jag samlar på ;) men det var roligt att bli utmanad! För övrigt så älskar Loppan just nu att fotografera, så det blir många bilder på blixten avbränd rätt i vit dörr och liknande... ;)

Snurrkjolarna är jättelätta! Jag har en länk till en enkel skiss nånstans, som jag ska försöka hitta när jag är hemma (är på jobbet nu... Fy, fy!)

http://www.hellosblogg.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karina - 19 mars 2009 08:58

           

Av Karina - 19 mars 2009 08:39

Känner att jag har lite svårt att slå mig till ro i bloggvärlden! Är inte riktigt nöjd var jag går fram. Blogg.se hade ingen besöksstatestik och bloggagratis.se har FÖR mycket begränsningar i layouten.   Nu har jag börjat röra mig mot blogspot.com Ge...

Av Karina - 18 mars 2009 12:38

Idag gick jag till en fantastisk affär här i närheten som heter Alibabas Livs. Dom har tyvärr ingen hemsa men jag länkade till en sajt som bedömmer affärn och här är en till Reco.se Här säljer dom iaf en masse sånna spänande saker som ingen vet va m...

Av Karina - 18 mars 2009 08:10

Ja god morron på er.Sitter här i skolan med mina två knäckamackor och SNART har jag även en stor kopp kaffe i näven... om inte mjölken är slut förståss.   Vet inte rikgit vad dagen idag kommer bjuda på. Inget är inplanerad, men så är det väl för dom ...

Av Karina - 17 mars 2009 11:35

Men jisses... asså hur trött kan man känna sig utan att smälla av? Jag är sådär trött att jag skulle kunne gråta nästan. Hela kroppen verkar av att behöva sitta upprätt och vara aktiv. Känns fullkomligt fel att vara vaken. Det är ju knappt lönt att f...

Ovido - Quiz & Flashcards