Direktlänk till inlägg 15 februari 2009

Inte så mycket att Hurra för direkt, men...

Av Karina - 15 februari 2009 17:00

Ja... såhär är det ju att jag fyller 34 svåra år i dag.Känner mig som en del kanske vet, som 25, så då blir det än mera svårt att fylla typ 10 extra.

Men men.

Tänker på mamma som idag för 34 år sen av en ÅLDER av 34 år kom in å skulle föda mig. Det första som hände var att hon typ fick skäll för att hon typ var för gammal för att föda barn och DESSUTOM sitt första (och enda) Skönt att tiderna ändras!


 Rolle hade iaf fixat lite överraskning åt mig med gäster å tårta och paket, så det vert ju en trevligt em ändå fast att jag inte ALLS kände för att få besök i morse när jag vaknade.

En särskilld överraskning var Gudfar Johan (Hwilas gudfar) från sthlm som dök upp på kalaset. 

Honom har inte jag sett på minst 1,5 år. Det gjorde nog hela min dag. 


Sen fick jag allt jag hade önskat mig:

 -Två jätte fina t-shirts m tryck av Johan

-En skogsgrön Kånken Laptopväska (fel sort... skall bytas) av svärisarna å rolle.

-En taklampa i vitt att ha över matbordet (som rolle inte gillade riktigt men som han ÄNDÅ köpte??)

-Ett par löpskor från Löplabbet –när vi nångång kommer till sthlm, av barnen.

-Två vuxen och två barn räddningsvästar pluss paddlar av mamma å pappa (har fått två kanoter som fortfarande står hemma hos dom i Danmark)

-En Gucci parfum av Guccis dagmatte Sara.


Och sen lite smått å gott :)

Bla hade Rolle hittat en gammal digitalklocka m miniräknare på Kuban (röda korsets second hand) VERKLIGEN 80!! Hoppas den funkar. Ska sätta i batteri sen.


Sen var det förståss tårta från lokala kondiset och en masse goa människor.

I Danmark brukar man bjuda på Kagemand, men det gör amn tydligen inte här... meeen när ungarna börjar ta hem kompisar på barnkalas ska jag nog börja baka sånna jag mä. Det e gött ju!




















Nu har jag skickat iväg Rolle att köpa pizza för jag är sååå hungrig och orkar absolut inte laga mat. Hwila har feber och antagligen ögoninflamation... va gör man åt sånt förresten??

Zion verkar inte heeelt pigg han heller... men det är nog Rolle som får stanna hemma imorn m Hwila för jag har FÖR roligt i skolan för tiden :)


Nu ska jag hosta vidare och lägga in en pinne i kamin så det fortsätter va såhär gosit varm som det är nu.

Kram så länge


/tant firad












 
 
Hello

Hello

16 februari 2009 07:52

Grattis i efterskott! Hoppas Hwila mår bättre. Mot ögoninflammation gör man i princip inget, mer än att torka undan klegget med en fuktig trasa, torka inåt, mot näsan. Ögoninflammation är som "förkylning i ögat" - en dussinåkomma, alltså ;) Blir det väldigt besvärligt kan man kontakta vårdcentralen och har man tur kan man få en antibiotikasalva att försöka få in i ögat...

http://www.hellosblogg.blogspot.com

 
MissC

MissC

16 februari 2009 10:31

Grattis igen. ;)
Låter som en toppen dag!!!!
Kul m så mycket presenter! :P
KRAM

http://missc.bloggagratis.se

 
Ingen bild

orcid

16 februari 2009 16:04

låter som du fick en kalasbra dag ju, skönt å höra för du lät inte så glad....du behöver få lite roligt hemma också så du får lite tankefrid en liten stund. kraam

 
Kristina

Kristina

17 februari 2009 09:31

Grattis i efterskott!
Kram
Kristina

http://svedlund.blogspot.com

 
Kajsa

Kajsa

18 februari 2009 14:58

Trillade in här genom Sanna Brådings blogg och blev så glad när jag såg kagemanden. Min farmor är dansk och har alltid baka sådana till våra födelsedagar, men vi kallar honom för Gubben.
Grattis i efterskott!

http://www.metrobloggen.se/kawasart

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karina - 19 mars 2009 08:58

           

Av Karina - 19 mars 2009 08:39

Känner att jag har lite svårt att slå mig till ro i bloggvärlden! Är inte riktigt nöjd var jag går fram. Blogg.se hade ingen besöksstatestik och bloggagratis.se har FÖR mycket begränsningar i layouten.   Nu har jag börjat röra mig mot blogspot.com Ge...

Av Karina - 18 mars 2009 12:38

Idag gick jag till en fantastisk affär här i närheten som heter Alibabas Livs. Dom har tyvärr ingen hemsa men jag länkade till en sajt som bedömmer affärn och här är en till Reco.se Här säljer dom iaf en masse sånna spänande saker som ingen vet va m...

Av Karina - 18 mars 2009 08:10

Ja god morron på er.Sitter här i skolan med mina två knäckamackor och SNART har jag även en stor kopp kaffe i näven... om inte mjölken är slut förståss.   Vet inte rikgit vad dagen idag kommer bjuda på. Inget är inplanerad, men så är det väl för dom ...

Av Karina - 17 mars 2009 11:35

Men jisses... asså hur trött kan man känna sig utan att smälla av? Jag är sådär trött att jag skulle kunne gråta nästan. Hela kroppen verkar av att behöva sitta upprätt och vara aktiv. Känns fullkomligt fel att vara vaken. Det är ju knappt lönt att f...

Ovido - Quiz & Flashcards