Direktlänk till inlägg 16 februari 2009

BADminton kväll.

Av Karina - 16 februari 2009 10:54

Var å spela badminton med grabbarna i klassen i onsdags. Jätte skönt att få röra lite på sig och dagen efter förstod man ju iaf att man levde så att säga :)


Efter badmintonen åkte vi till skolan med en masse öl. Inte riktigt tillåtet men vi är väl inte så ordentliga heller så vi måste lyda magisterns varända ord.

Räkenskapens dag ligger långt bort känns det som, så vi kör hårt :)


Iaf, så är kreativiteten inte i topp när det ända man har är en påse öl var, ett kortspel och 10 grabbar, så när allt detta lades ihop blev det -ja just det... Ölspelet. Ett jätte moget och mycket kreativt spel som du ju kan googla på om det känns som du vill gå vidare med detta.

Iaf eftersom jag skulle åka bilen hem, så var det ju vatten och kaffe som gällde för mig. Kan ju säga att 10 klunkar kaffe efter varan är riktigt äckligt.

Dessutom är jag ju magsäcksopad, så ölspelet skulle vara förödande för mig och min känsliga mage.

Men men. Här nedan följer en kortare bildserie från den onsdagskvällen där det inte hände så värst mycket. Men lite roligt vare det ju ändå :)



Robban & Christian klarar dom svåra utmaningarna tillsammans




Vikken tur att det är flera som tycker att detta är vidrigt



Oscar (han som jag gjorde t-shirten till), Jeroen & Micke. Micke fångar upp lite dräggel och Jeroen har plockat fram finglaset.



Oscar & Jeroen. Se va nöjda två små killar kan se ut.



Harri svär mycket. Alltså får han dricka mycket.




Robban berätter säkert nåt ljug för Micke.




Jaha ja. Då var det slut på fotona för denne gång.

Håll till godo. Nästa gång hoppas vi på intriger och nakendans på borden.

DÅ ska jag fota minsan!


/tant trassel

 
 
Ingen bild

orcid

16 februari 2009 16:03

ser ut som du hade roligt:D bra det!:)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karina - 19 mars 2009 08:58

           

Av Karina - 19 mars 2009 08:39

Känner att jag har lite svårt att slå mig till ro i bloggvärlden! Är inte riktigt nöjd var jag går fram. Blogg.se hade ingen besöksstatestik och bloggagratis.se har FÖR mycket begränsningar i layouten.   Nu har jag börjat röra mig mot blogspot.com Ge...

Av Karina - 18 mars 2009 12:38

Idag gick jag till en fantastisk affär här i närheten som heter Alibabas Livs. Dom har tyvärr ingen hemsa men jag länkade till en sajt som bedömmer affärn och här är en till Reco.se Här säljer dom iaf en masse sånna spänande saker som ingen vet va m...

Av Karina - 18 mars 2009 08:10

Ja god morron på er.Sitter här i skolan med mina två knäckamackor och SNART har jag även en stor kopp kaffe i näven... om inte mjölken är slut förståss.   Vet inte rikgit vad dagen idag kommer bjuda på. Inget är inplanerad, men så är det väl för dom ...

Av Karina - 17 mars 2009 11:35

Men jisses... asså hur trött kan man känna sig utan att smälla av? Jag är sådär trött att jag skulle kunne gråta nästan. Hela kroppen verkar av att behöva sitta upprätt och vara aktiv. Känns fullkomligt fel att vara vaken. Det är ju knappt lönt att f...

Ovido - Quiz & Flashcards