Direktlänk till inlägg 5 mars 2009

Hemmadag

Av Karina - 5 mars 2009 15:49

Valde att 'plugga hemma' idag då Rolle skulle lämna in bilen på lagning och sedan åka och besiktiga den i Hallsberg. Då trode jag i min enfald att han skulle lämna barnen på dagis redan kl 11 då bilen var klar på lagningen och sen åka till besiktningen. Men nej. Lämning som vanligt kl 13:30.Detta betydde då att det var otänkbart att plugga med båda barnen hemma.Valde istället att se till att få lite praktiska saker gjort idag.Satte släpet på min bil och drog med Rolle in till Laxå. Åkte och köpte go kaka på kondiset och sen satte sig hela familjen hos dagmatte Sara och fikade.

Sen åkte vi till lokala loppiset där jag i helgen hade inhandlat en toalettmöbel.


  


Får börja med att göra klart att jag är medveten om att det ser lite stökit ut där nu, men jag håller lixom på att ’installera’ bordet, så därför. Har kastat ut en annan byrå för att få plats med denne.
Jag skall absolut måla det, men vikken färg??Funderar lite på högblank svart och sen ha lite guldinslag.Det finns tex, nedan för spegeln en liten metall skål som lixom sitter ner i bänken… den sticker alltså ut under bordet. DEN tänkte jag spraymåla guld. Sen klä om sitsen på pallen till nåt guld/svart.Va tror ni? Eller har ni andra fina förslag?
Tanken att tapetsera sidorna har också funnits… alltså måla svart och sen skaffa en snygg tapet och tapetsera sidorna på byråerna…Sovrumsmöblerna vi redan har är i mörkt trä och skåpen är typ ådringsmålade i brunt/mossgrönt med orange tistelblommor på.Vet att svart kanske inte skulle va idealist till detta, men den skulle försvinna ganska bra i allt mörkt, vilket kanske är tanken litegrana. Jaja. 



Vi satt ner allihopa och åt 'Atkinslunch'
Stekt ägg och fiskpinnar. Mycket nyttigt hahaha.
Men kidsen gillar det iaf!

Hwila satt med Nisse (ja katten asså) i knäet under nästa hela måltiden. Det har aldrig hänt förrut att han väljer att sitta med nåt av barnen.Jag misstänker dock att detta berodde på att katterna inte hade fått mat sen igår, då Gucci skit hunden hade festat loss på kattmatspåsen dom få timmarna hon var ensam hemma igår. Shit va pruttig en hund blir av kattmat förresten! 



Hwila ser ju inte FÖR pigg ut. Hon är lite lessen eftersom Nisse valde att INTE sitta kvar hos henne. Kolla så hon lyckats få fiskpinnebiten rakt framför näsan!

Har ni förresten sett min nya vaxduk. Visst är den glad? Den passade in så himla bra härhemma. Verkligen en färgklick!


Nu är kl 15:54 och har har ungefär 45 min kvar att plugga om jag skall kunne säga att jag har pluggat idag, för sen är det dax att hämta kidsen.
Så...

Hejdå

/tant trassel

 
 
Hello

Hello

5 mars 2009 17:14

Vilken fantastisk möbel! Jag lyckas ju inte ens hitta en loppis att leta möbler på, än mindre några möbler...

http://www.hellosblogg.blogspot.com

 
MissC

MissC

6 mars 2009 09:39

Cool möbel! Färg & tapet tror jag skulle bli super snyggt! Ehh.. Lämnar ni barnen så sent som vi 13-tiden?
Kram

http://missc.bloggagratis.se

 
Ingen bild

karina

6 mars 2009 13:18

MissC. Ja när rolle jobbar EM får inte barnen komma innan han skall åka till jobbet. Man får inte ha barnen på dagis om föräldren är hemma.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karina - 19 mars 2009 08:58

           

Av Karina - 19 mars 2009 08:39

Känner att jag har lite svårt att slå mig till ro i bloggvärlden! Är inte riktigt nöjd var jag går fram. Blogg.se hade ingen besöksstatestik och bloggagratis.se har FÖR mycket begränsningar i layouten.   Nu har jag börjat röra mig mot blogspot.com Ge...

Av Karina - 18 mars 2009 12:38

Idag gick jag till en fantastisk affär här i närheten som heter Alibabas Livs. Dom har tyvärr ingen hemsa men jag länkade till en sajt som bedömmer affärn och här är en till Reco.se Här säljer dom iaf en masse sånna spänande saker som ingen vet va m...

Av Karina - 18 mars 2009 08:10

Ja god morron på er.Sitter här i skolan med mina två knäckamackor och SNART har jag även en stor kopp kaffe i näven... om inte mjölken är slut förståss.   Vet inte rikgit vad dagen idag kommer bjuda på. Inget är inplanerad, men så är det väl för dom ...

Av Karina - 17 mars 2009 11:35

Men jisses... asså hur trött kan man känna sig utan att smälla av? Jag är sådär trött att jag skulle kunne gråta nästan. Hela kroppen verkar av att behöva sitta upprätt och vara aktiv. Känns fullkomligt fel att vara vaken. Det är ju knappt lönt att f...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14 15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards