Direktlänk till inlägg 12 mars 2009

Vingelkisse

Av Karina - 12 mars 2009 19:01

Har just kommit hem med en väääldit vinglig kisse.

Lilla Morris mamma, Isa har varit på snabb visit hos vetrinären för att opa bort livmodern.

Sterilisering asså.

Så nu får hon ro. Hon är bara två år men har redan fått tre kullar mä kattungar. Det är mycket för en katt i hennes ålder, så när jag fick henne lovade jag att sterelisera henne, så nu är det gjort.

Skönt!

Hon får sitta kvar i buren en stund än. Hon vinglar bara runt och dom andra katterna tycker det är skumt.

Morris vill leka med henne och man har ju GANSKA färskt i minnet hur kul man var efter narkos... 


Rolle och ungarna är hos farmor och farfar och äter pannisar.

Själv skall jag äta gårdagens köttsås med matkorn till.

Hungrig liten.

Kram för nu

/trasselmatte

 
ANNONS
 
Ingen bild

orcid

12 mars 2009 20:27

skönt för Isa, tre kullar på 2år är en heel del för mycket:s minns hur groggy min kisse vad när han kastrerades, eller som härom året när han varit på tandvård och förlorade hälften av sina bissingar pga FORL:(

jag har varit sugen på pannkakor länge nu men jag tror inte det blir så bra att äta några då det är vetemjöl i dem...inget annat vill jag ha i smeten:p

 
Ingen bild

karina

13 mars 2009 08:34

Har du PROVAT med grahamsmjöl?
Annars Dinkelsikt/Speltsikt. Som vete fast MYCKET bättre.
Jag äter typ aldrig pannisar längre. Mår bara dåligt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karina - 19 mars 2009 08:58

           

Av Karina - 19 mars 2009 08:39

Känner att jag har lite svårt att slå mig till ro i bloggvärlden! Är inte riktigt nöjd var jag går fram. Blogg.se hade ingen besöksstatestik och bloggagratis.se har FÖR mycket begränsningar i layouten.   Nu har jag börjat röra mig mot blogspot.com Ge...

Av Karina - 18 mars 2009 12:38

Idag gick jag till en fantastisk affär här i närheten som heter Alibabas Livs. Dom har tyvärr ingen hemsa men jag länkade till en sajt som bedömmer affärn och här är en till Reco.se Här säljer dom iaf en masse sånna spänande saker som ingen vet va m...

Av Karina - 18 mars 2009 08:10

Ja god morron på er.Sitter här i skolan med mina två knäckamackor och SNART har jag även en stor kopp kaffe i näven... om inte mjölken är slut förståss.   Vet inte rikgit vad dagen idag kommer bjuda på. Inget är inplanerad, men så är det väl för dom ...

Av Karina - 17 mars 2009 11:35

Men jisses... asså hur trött kan man känna sig utan att smälla av? Jag är sådär trött att jag skulle kunne gråta nästan. Hela kroppen verkar av att behöva sitta upprätt och vara aktiv. Känns fullkomligt fel att vara vaken. Det är ju knappt lönt att f...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14 15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ ~ t r a s s e l t o f s ~ med Blogkeen
Följ ~ t r a s s e l t o f s ~ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se