Direktlänk till inlägg 14 mars 2009

sjuk i huvudet

Av Karina - 14 mars 2009 11:12

Allt hade verkligen varit SÅ mycket lättare om jag hade haft den FÖRDELEN att jag dumpade fett på allt som är onyttigt för mig.

Men jag hade inte den turen... så då måste man plocka fram bantartänket igen... vilket för mig inte handlar om att äta lite utan att inte FÅ äta det och inte FÅ äta det...

Trodde jag skulle va skonat för detta efter open, men inte mig.
Klart... jag men min vanliga otur.

Varför skall d va så förbannad svårt att INTE äta sött på vardagarna???????

Jag är ju så sockerberoende... kan ju inte få i mig 4 chokladkex som jag kunde förr i tiden utan bara en. Men det är ändå där... begäret.
Hatar det. Hatar mitt sjuka huvud.
Jag vill va normaaaaaaaaal.
*blä*

 
ANNONS
 
Ingen bild

orcid

14 mars 2009 11:24

känner likadant även om jag just nu inte har sockerberoende så känns det som jag verkar tåla allt onyttigt oxå:/
har du provat med mörkare choklad? då räcker det med typ 2rutor(finns på lidl en god), då äter jag 46% choklad...N gillar 80% men det är inte längre choklad det är bara äckligt:p

nötter har också blivit en favorit, popcorn är ok också men bara ätit det en gång efter op ;)

 
MissC

MissC

14 mars 2009 11:38

Sockerberoende VET JAG vad det är ;)
Men det har blivit liiiite bättre sedan jag slutade m kaffet. (då jag fick i mig massa socker på köpet;))

Försök att ta till frukter å russin istället.
Nyttigare socker ;P

PÖSS

http://missc.bloggagratis.se

 
Ingen bild

karina

14 mars 2009 12:56

80% choklad är sååå äckligt. Den ända jag gillat av sånn är anton bergs utan socker.
Får väl leta på några sånna och ha hemma.
Nötter är bra! Älskar nötter.
Ja och russin... sött är det onekligen!

Handlar väl om att alltid ha alternativ hemma, så man inte VÄLJER kakan utan tar nötterna eller chokladbiten istället.
Kram tjejer

 
Sandra

Sandra

15 mars 2009 13:22

Jag är likadan! Egentligen ska man väl vara glad för att man inte dumpar rejält på vad som helst efter open, finns ju vissa som knappt kan äta nåt utan att dumpa.

Men liiite kan man väl få dumpa när det åtminstone handlar om något onyttigt? Tänk att kunna äta ett par godisar, och sen är det BRA! Jag hade räknat med det i alla fall, innan open. Så det är väl det som slår tillbaka på en då..

Kram!

http://lambada.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karina - 19 mars 2009 08:58

           

Av Karina - 19 mars 2009 08:39

Känner att jag har lite svårt att slå mig till ro i bloggvärlden! Är inte riktigt nöjd var jag går fram. Blogg.se hade ingen besöksstatestik och bloggagratis.se har FÖR mycket begränsningar i layouten.   Nu har jag börjat röra mig mot blogspot.com Ge...

Av Karina - 18 mars 2009 12:38

Idag gick jag till en fantastisk affär här i närheten som heter Alibabas Livs. Dom har tyvärr ingen hemsa men jag länkade till en sajt som bedömmer affärn och här är en till Reco.se Här säljer dom iaf en masse sånna spänande saker som ingen vet va m...

Av Karina - 18 mars 2009 08:10

Ja god morron på er.Sitter här i skolan med mina två knäckamackor och SNART har jag även en stor kopp kaffe i näven... om inte mjölken är slut förståss.   Vet inte rikgit vad dagen idag kommer bjuda på. Inget är inplanerad, men så är det väl för dom ...

Av Karina - 17 mars 2009 11:35

Men jisses... asså hur trött kan man känna sig utan att smälla av? Jag är sådär trött att jag skulle kunne gråta nästan. Hela kroppen verkar av att behöva sitta upprätt och vara aktiv. Känns fullkomligt fel att vara vaken. Det är ju knappt lönt att f...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14 15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ ~ t r a s s e l t o f s ~ med Blogkeen
Följ ~ t r a s s e l t o f s ~ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se