Direktlänk till inlägg 15 mars 2009

Prinsen HITTADE sitt mod!

Av Karina - 15 mars 2009 00:02

Jurå. Vi åkte på teater idag jag å Hwila.

Hur förklarar man för en 3,5 åring vad teater är???

Som på bio fast på riktigt?

Humm... man tittar på några som leker prinsessa, prins och häxa??


När föreställningen var slut (Hwila satt livrädd i mitt knä hela tiden) frågande Hwila när vi skulle på teater.

Så nej .Hon har nog inte riktigt fattar ÄN vad teater är.

En jobbarkompis till mig kom fram efter föreställningen med sin flicka som är lika gammal som Hwila och frågade om vi skulle sticka å ta en fika.

Så vi hängde på lokala kondiset nån timme eller så. Flickorna fnissade så härligt och mammorna hann prata lite.


Gillar när människor som man bara känner lite löst frågar om man vill umgås.

Ger mig lite hopp om att jag ÄNDÅ kanske kan få mera än två kompisar här i närke.

Inte så värst lätt faktiskt att flytta från hufvudstaden med alla vänner man 'samlat på sig' under 13 års tid, till en liten håla mitt i närkeskogen med bara avlägsna grannar på 70 år ungefär.

Man passar inte in nånstans. Svårt att 'tränga sig' in i nya sammanhang för alla är så vansinnigt nöjda med hur deras liv ser ut. Dom har va dom ska ha och behöver inga nya kontakter.


Tänk på det, om du bor på en liten ort och nån ny flytter till. Ta kontakten... bjud in denne och se om inte det kan vara nåt.

Det betyder antagligen otroligt mycket!


Nu är kl mycket.

Har hunnit testa på lite Decoupage idag. Kladdit och inte så lätt som man kanske tror.

Men d skall nog bli bra. Mitt lim/lack tog dock slut, så fortsättningen är oviss eftersom jag vet att jag aldrig får köpt nytt lim.

Men vi får se :)

Natti på er

/tant trassel

 
ANNONS
 
Hello

Hello

15 mars 2009 11:16

Åh, vad jag känner igen det där! Nu flyttade vi ju inte ens till nån liten ort, utan en av de mindre högskolstäderna, men det var stört omöjligt! Så när vi fick en chans att flytta tillbaka efter 3,5 år så tog vi den. Hoppas det går bättre för er snart!!!!!!!

http://www.hellosblogg.blogspot.com

 
MissC

MissC

15 mars 2009 11:40

Sv: Ja det har absolut varit en positiv utveckling! :) C har lärt sig att det är viktigt med kommunikation. Visserligen har vi ju fortf. dalar å toppar men de är inte så bråddjupa längre ;) Vi pratar mer :)
Hoppas ni hittar en gylleneväg!! *hållertummarna*
KRAM

http://missc.bloggagratis.se

 
Mia W

Mia W

15 mars 2009 22:43

SV: Hej, tack för din kommentar. Du har rätt. Jag kan inte vänta. Jag ringer psyk i morgon. Det är bara det att första gången jag ringde min kurator och bad om att få komma tillbaka så sa hon rent ut sagt att hon inte kunde hjälpa mig. Därför tar det emot att alltid behöva komma krypande på sina bara knän.

http://www.hejmia.se

 
Hello

Hello

16 mars 2009 08:06

Hej vännen! Mejla mig, så fixar vi med beställning. Jag mejlar då ett foto på tyger att välja på. hellosblogg@hotmail.com

/Hello

http://www.hellosblogg.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karina - 19 mars 2009 08:58

           

Av Karina - 19 mars 2009 08:39

Känner att jag har lite svårt att slå mig till ro i bloggvärlden! Är inte riktigt nöjd var jag går fram. Blogg.se hade ingen besöksstatestik och bloggagratis.se har FÖR mycket begränsningar i layouten.   Nu har jag börjat röra mig mot blogspot.com Ge...

Av Karina - 18 mars 2009 12:38

Idag gick jag till en fantastisk affär här i närheten som heter Alibabas Livs. Dom har tyvärr ingen hemsa men jag länkade till en sajt som bedömmer affärn och här är en till Reco.se Här säljer dom iaf en masse sånna spänande saker som ingen vet va m...

Av Karina - 18 mars 2009 08:10

Ja god morron på er.Sitter här i skolan med mina två knäckamackor och SNART har jag även en stor kopp kaffe i näven... om inte mjölken är slut förståss.   Vet inte rikgit vad dagen idag kommer bjuda på. Inget är inplanerad, men så är det väl för dom ...

Av Karina - 17 mars 2009 11:35

Men jisses... asså hur trött kan man känna sig utan att smälla av? Jag är sådär trött att jag skulle kunne gråta nästan. Hela kroppen verkar av att behöva sitta upprätt och vara aktiv. Känns fullkomligt fel att vara vaken. Det är ju knappt lönt att f...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14 15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ ~ t r a s s e l t o f s ~ med Blogkeen
Följ ~ t r a s s e l t o f s ~ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se