Direktlänk till inlägg 16 mars 2009

En fullspäckad dag

Av Karina - 16 mars 2009 19:09

Skyndade mig att åka hem efter skolan idag. Tänkte nämligen ta ungaarna med till Laxå på gymnastik.

Vi hade jätte roligt och träffade en masse barn som vi (läs 'jag' eftersom barn ofta glömmer bort ansikten efter bara kort tid) kände från vårat gamla dagis i Laxå och från öppnis.

Det var säkert 30 ungar där med mammor och pappor.

Jag hade fullt upp att hålla reda på mina två :)


Nu sitter ungarna i soffan med var sitt kex med honung och tittar på 'Pijokno' som han heter härhemma :)

Rolle jobbar så jag skall passa på att pyssla lite tror jag.

Har en masse dåliga samveten som ligger å väntar på mig.


Förresten så har jag ju kärat ner mig i en klännig som Hello har sytt. Se den på hennes blogg. Skall nog gå upp å kolla i mian gömmor om jag hittar ett tyg som hon skall få så hon kan sy en klännig till Hwila oxå. Den skall va till hennes födelsedagsfest i maj tror jag... så vi har ju tid på oss att hitta det helt riktiga tyget.


Go kväll hörrni

/tant trassel


Hoppas ni haft en bra dag på var sina håll.

 
ANNONS
 
MissC

MissC

16 mars 2009 21:05

Men hallå..!
Skulle inte du sy själv!!!!?

http://missc.bloggagratis.se

 
Hello

Hello

16 mars 2009 22:33

Nej, nej, nej - hon ska köpa av mig! ;)

http://www.hellosblogg.blogspot.com

 
Ingen bild

karina

16 mars 2009 23:02

såja tjejer :)
Sussi... jag KAN antagligen inte sy... om Hello kommer å ger mig lite lektioner så... men en sömmnadskursk SKALL jag gå när jag hittar nån som kan ta hand om barnen när rolle jobbar. jag önskar mig en extra mormor :(

 
Hello

Hello

17 mars 2009 11:57

Det skulle ju vara jätteroligt! Så kan maken passa alla barnen, medans du och jag syr! Jag kan inte se nån hake med det upplägget ;)

Men det skulle verkligen vara jätteroligt! Hoppas vi för möjlighet att ses nästa gång du är hos Mica!

http://www.hellosblogg.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karina - 19 mars 2009 08:58

           

Av Karina - 19 mars 2009 08:39

Känner att jag har lite svårt att slå mig till ro i bloggvärlden! Är inte riktigt nöjd var jag går fram. Blogg.se hade ingen besöksstatestik och bloggagratis.se har FÖR mycket begränsningar i layouten.   Nu har jag börjat röra mig mot blogspot.com Ge...

Av Karina - 18 mars 2009 12:38

Idag gick jag till en fantastisk affär här i närheten som heter Alibabas Livs. Dom har tyvärr ingen hemsa men jag länkade till en sajt som bedömmer affärn och här är en till Reco.se Här säljer dom iaf en masse sånna spänande saker som ingen vet va m...

Av Karina - 18 mars 2009 08:10

Ja god morron på er.Sitter här i skolan med mina två knäckamackor och SNART har jag även en stor kopp kaffe i näven... om inte mjölken är slut förståss.   Vet inte rikgit vad dagen idag kommer bjuda på. Inget är inplanerad, men så är det väl för dom ...

Av Karina - 17 mars 2009 11:35

Men jisses... asså hur trött kan man känna sig utan att smälla av? Jag är sådär trött att jag skulle kunne gråta nästan. Hela kroppen verkar av att behöva sitta upprätt och vara aktiv. Känns fullkomligt fel att vara vaken. Det är ju knappt lönt att f...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14 15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ ~ t r a s s e l t o f s ~ med Blogkeen
Följ ~ t r a s s e l t o f s ~ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se