Direktlänk till inlägg 18 mars 2009

Gissningsvist en händelselös dag

Av Karina - 18 mars 2009 08:10

Ja god morron på er.
Sitter här i skolan med mina två knäckamackor och SNART har jag även en stor kopp kaffe i näven... om inte mjölken är slut förståss.


Vet inte rikgit vad dagen idag kommer bjuda på. Inget är inplanerad, men så är det väl för dom flesta i veckorna. Man HINNER ju lixom inget annat än att komma hem från jobb/skola, hämta kidsen på dagis och sen hem å laga kvällsmaten.

By the way... kvällsmat.

Fick ett snabbtips av Oscar igår på msn... han brukar göra så... skriva avd han ätit för måltid.

Igår vert d vanliga grillisar i bitar, stekta i sötsursås, en kokat pasta till det och ett ton parmasanost uppe på.

Han säger att det är dögott, så det skall vi nog testa ikväll tror jag. Vi är lusfattiga som vanligt men ett paket m grillisar kankse man skulle kunne ha råd med. Ibland finns det sånt på ICA affärn i Laxå i 'sistadatum' hyllan i kyldisken. Dom säljer asså matvaror som går ut samma dag eller dagen efter till pangpris. Skit bra om man inte har planerad nåt för kvällen... bara susa förbi den hyllan och planera utifrån vad som finns i den :)

Så sent som igår tog jag upp ett paket med 800g blandfärs ur frysen som jag la där sist jag hade handlat från The Hylla på ICA. Tror jag gav 23 kr för det paketet. Köpte två paket och kastade det ene i frysen.

Gjorde sånna goa köttbullar med Indiskt 'tuch' av köttet.

Hade i garam masala, spiskummin, vitlök, salt, peppar och en masse persilja. Sen ägg, mjöl, mjölk.

Jätte goa vert dom :)


Nu vert detta plötsligt ett matinlägg. Intressant!

Nu är dessutom kaffet klart, så jag skall dra till köket och hälla upp en skvätt.


Ha en underbar dag va ni nu hittar på.

/tant trassel

 
ANNONS
 
MissC

MissC

18 mars 2009 10:10

Nä det finns ingen sån framsida som vi har där man hamnar på lista över mest besökta å kommenterade å så.. Kanske trist men mindre viktigt! :)

http://missc.bloggagratis.se

 
Ingen bild

karina

18 mars 2009 11:42

KOmmer ändå aldrig hamnar där så det känns ju vansinnigt onödigt!

 
Jennie

Jennie

18 mars 2009 12:34

Hej snygging...

Vi tror att vi bestämt namn, men vi får väl se när h*n kommer ut. Iaf så tror vi det blir Love om det är en pojke och Flora om det är en tjej. Men som sagt, vi får se...

Kram på dig.

http://albinomalva.blogg.se

 
MissC

MissC

18 mars 2009 15:23

Ahh.. Du menade besöksstatistiken!!?
Det kan man ju fixa själv ;)

http://misscsus.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karina - 19 mars 2009 08:58

           

Av Karina - 19 mars 2009 08:39

Känner att jag har lite svårt att slå mig till ro i bloggvärlden! Är inte riktigt nöjd var jag går fram. Blogg.se hade ingen besöksstatestik och bloggagratis.se har FÖR mycket begränsningar i layouten.   Nu har jag börjat röra mig mot blogspot.com Ge...

Av Karina - 18 mars 2009 12:38

Idag gick jag till en fantastisk affär här i närheten som heter Alibabas Livs. Dom har tyvärr ingen hemsa men jag länkade till en sajt som bedömmer affärn och här är en till Reco.se Här säljer dom iaf en masse sånna spänande saker som ingen vet va m...

Av Karina - 17 mars 2009 11:35

Men jisses... asså hur trött kan man känna sig utan att smälla av? Jag är sådär trött att jag skulle kunne gråta nästan. Hela kroppen verkar av att behöva sitta upprätt och vara aktiv. Känns fullkomligt fel att vara vaken. Det är ju knappt lönt att f...

Av Karina - 16 mars 2009 19:09

Skyndade mig att åka hem efter skolan idag. Tänkte nämligen ta ungaarna med till Laxå på gymnastik. Vi hade jätte roligt och träffade en masse barn som vi (läs 'jag' eftersom barn ofta glömmer bort ansikten efter bara kort tid) kände från vår...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14 15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ ~ t r a s s e l t o f s ~ med Blogkeen
Följ ~ t r a s s e l t o f s ~ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se