Direktlänk till inlägg 18 mars 2009

Dagens lunch

Av Karina - 18 mars 2009 12:38

Idag gick jag till en fantastisk affär här i närheten som heter Alibabas Livs.

Dom har tyvärr ingen hemsa men jag länkade till en sajt som bedömmer affärn och här är en till Reco.se

Här säljer dom iaf en masse sånna spänande saker som ingen vet va man skall ha till :)

Idag gick jag lite längre in i affärn och stötte bla på färsk oxtunga (riktigt äckligt ser d ut) och div Halalkorvar :)

Själv köpte jag Falafel och deras pitabröd.

I skolan hade jag broccoli i frysen (vad ÄR det med mig och broccoli för tiden. Har ALDRIG gillat det. Nu kan jag äta bara det till lunch!) så det slutade med detta...
Falafeln var tyvärr lite torr. Får prova ett annat märke nästa gång. Detta var Alibabas egen. 2 stk som jag delade på och la på mitt pitabröd med lite lätta på så det inte skulle bli så torrt och sen ljumma broccolissar.

Gött men torrt tyvärr.

Kanske skulle testa att göra egen falafel nåndag. *bestämmer*


Nu skall jag och en klasskompis ha en egen liten lektion för varan i digitalteknik... etta nolla asså.

Hejrå så länge

/trasslosia

 
ANNONS
 
Sandra

Sandra

18 mars 2009 19:45

Testa med nån form av egenpåhittad sås till kanske? Alibaba kanske har någon på lager? Tsatsiki kan vara jättegott till annars!

Grattis på vår 1-årsdag idag ja!! Och grattis i förskott till din imorrn!

Kram! //S.

http://lambada.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karina - 19 mars 2009 08:58

           

Av Karina - 19 mars 2009 08:39

Känner att jag har lite svårt att slå mig till ro i bloggvärlden! Är inte riktigt nöjd var jag går fram. Blogg.se hade ingen besöksstatestik och bloggagratis.se har FÖR mycket begränsningar i layouten.   Nu har jag börjat röra mig mot blogspot.com Ge...

Av Karina - 18 mars 2009 08:10

Ja god morron på er.Sitter här i skolan med mina två knäckamackor och SNART har jag även en stor kopp kaffe i näven... om inte mjölken är slut förståss.   Vet inte rikgit vad dagen idag kommer bjuda på. Inget är inplanerad, men så är det väl för dom ...

Av Karina - 17 mars 2009 11:35

Men jisses... asså hur trött kan man känna sig utan att smälla av? Jag är sådär trött att jag skulle kunne gråta nästan. Hela kroppen verkar av att behöva sitta upprätt och vara aktiv. Känns fullkomligt fel att vara vaken. Det är ju knappt lönt att f...

Av Karina - 16 mars 2009 19:09

Skyndade mig att åka hem efter skolan idag. Tänkte nämligen ta ungaarna med till Laxå på gymnastik. Vi hade jätte roligt och träffade en masse barn som vi (läs 'jag' eftersom barn ofta glömmer bort ansikten efter bara kort tid) kände från vår...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14 15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ ~ t r a s s e l t o f s ~ med Blogkeen
Följ ~ t r a s s e l t o f s ~ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se